Geniet veilig van de zon...

BLOG

Geniet veilig van de zon...

Aantoonbaar effectieve bescherming tegen zonnestralen en intensieve huidverzorging!

De lijn SUN van JANSSEN COSMETICS maakt aangenaam zonnebaden en bruinen mogelijk terwijl u optimaal tegen UV-straling beschermd bent:

  1. Geavanceerde fotostabiele zonnefilters bieden een uitstekende bescherming tegen zowel UV-B- als UV-A-straling. 
  2. Het unieke biologische component ECTOIN® vergroot het natuurlijk afweervermogen van de cel tegen UV-straling en vochtverlies.
ECTOIN®, is een natuurlijke substantie die in de woestijnen en zoutmeren van Egypte gevonden wordt. Deze stof wordt geproduceerd door micro-organismen als bescherming tegen uitdroging. Door het lage moleculaire gewicht kan ECTOIN® gemakkelijk door de huid heendringen en beschermt deze tegen schade door stressfactoren zoals hitte, koude en UV-straling door stimulatie van de natuurlijke herstel- en beschermingsmechanismen van de cel. De effectief betere bescherming tegen UV-straling is een betrouwbare factor om fotoaging (door het licht veroorzaakte voortijdige huidveroudering) te vermijden. Daarnaast heeft ECTOIN® een regulerende invloed op het natuurlijke vochtgehalte van de cellen, waardoor uitdroging wordt voorkomen. Bovendien zorgt ECTOIN® er ook voor dat het immuunsysteem van de huid goed blijft functioneren.