Microdermabrasie

BLOG

Microdermabrasie

Microdermabrasie, een intense peeling met zichtbaar resultaat

Het geheim van een stralende, frisse en jonge huid ? Zonder twijfel microdermabrasie! Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden microkristallen tegen de huid gespoten waarna ze onmiddellijk, samen met de dode huidcellen opnieuw worden opgezogen. Ook al is deze behandeling heel krachtig, het is pijnloos en de huid wordt niet beschadigd. 

 Microdermabrasie zorgt voor een optimale regeneratie en celvernieuwing. Dit wordt zichtbaar door een fijnere, gladdere en gelijkmatigere huidstructuur. De toepassing is zeer ruim, bijna alle huidtypes en alle leeftijden hebben baat bij een microdermabrasie verzorging. 

 “Deze behandeling is een ideale anti-aging verzorging maar ook een vermoeide, vale en onzuivere huid zullen zichtbaar verbeteren. Grove poriën, pigmentvlekken, acné en littekens zullen al bij een eerste behandeling zichtbaar verminderen.”

Een microdermabrasie kan, mits een goede verzorging én bescherming, het hele jaar door. Bij Esthe “Il Divino” kan je, voor een extra mooi resultaat, deze verzorging verder aanvullen met een behandeling uit onze upgrade skin perfections .

Resultaat? De huid kan tijdelijk rood/roze kleuren na deze behandeling, dit is geheel normaal. Na enkele uren is dit voorbij en merk je het resultaat. De huid heeft haar natuurlijke huidbarrière terug opgebouwd en heb je een zichtbaar frissere en jongere huid. Tijdens een periode van 3 dagen moet je zon, sauna, epilaties en zwembadbezoek vermijden. Gebruik bovendien een zonnebescherming met hoge beschermingsfactor SPF50. (Verplicht)

Opgelet! In volgende gevallen raden wij een microdermabrasiebehandeling af (en zullen deze altijd weigeren): acute herpes, actieve acné, couperose, kanker, … In geval van twijfel, vraag ons advies.

Voor een optimaal resultaat adviseren we een kuurbehandeling van minstens 8 behandelingen, te spreiden over 16 weken (1 behandeling per 2 weken ) en een correcte thuisverzorging met de juiste producten. Hiervoor hebben we een speciaal voordeel kuurpakket samengesteld dewelke we graag, vrijblijvend, met u bespreken.

Esthe “Il Divino” garandeert kwaliteit en een optimaal resultaat door gebruik te maken van de meest recente apparatuur, constante bijscholing en het gebruik van de betere cosmeceuticals van JANSSEN COSMETICS en PBSerum. 

Meer info?
Op zaterdag kan je steeds, bij een kopje koffie of thee, vrijblijvend kennis met ons en onze behandelingen komen maken. We trekken hiervoor graag voldoende tijd uit en raden daarom aan om vooraf je komst even aan te kondigen. 0477/43.34.20