Esthé Il Divino

Welkom thuis in ons huis...

Afspraak maken
Esthe Il Divino

Over Esthé Il Divino

Welkom thuis in ons huis...

You're perfect in most ways, I just want to finetune you…

Natuurlijk ben je prachtig zoals je eruit ziet! Maar zou het niet heerlijk zijn om net wat minder lijntjes, acné littekens, couperose of oneffenheden in de spiegel te zien? Of wat dacht u van een extra mooie make-up? Geen last meer te hebben van die vervelende likdoorn of ingroeiende nagel?

Zaakvoerder en huidspecialist: Peter Platteau

Welkom op onze website!  Vermits u ons opzocht kunnen we stellen dat uw huid belangrijk voor u is!  Mijn naam is Peter Platteau (44) en gepassioneerd door huid, huidverzorging en voetverzorging. Als gediplomeerd schoonheidsspecialist, massagetherapeut en pedicure, geef ik u het beste advies voor uw huid, lichaam en voeten. Met het nodige enthousiasme blijf ik me regelmatig verdiepen in de huid om steeds de beste technieken te kunnen aanbieden met als doel een gezonde en stralende huid. Graag begroet ik u  in ons instituut waar we u met oog voor detail, persoonlijk, professioneel en vrijblijvend advies een verzorging op maat aanbieden.

Zaakvoerder en geurspecialist: Jan Lietaert

Hoi, ik ben Jan Lietaert (42) en al 14 jaar mag ik mij gelukkige getrouwd voelen met Peter.  Waar Peter alles wat verzorging voor zijn rekening neemt, vul ik graag aan met het uitzoeken naar dat ene geurtje dat bij u past en bij u een extra gevoel van welbehagen opwekt.

Ik verdiep me graag in het ontdekken van nieuwe geuren die, hoewel ze vaak exclusief zijn,  betaalbaar zijn.

Graag trek ik tijd uit om samen met u een reis doorheen ons gamma te maken en deel ik mijn passie graag tijdens een persoonlijk consult.

Bij een glaasje bubbels of iets anders neem ik je mee en stel ik u vrijblijvend onze geuren voor.  

Dit alles steeds na afspraak!

Huidinstituut Esthe Il Divino

Ons instituut is gelegen aan de Lange Bremstraat 12 te 2170 Merksem; makkelijk bereikbaar en voorzien van een ruime parking net over de deur. Wij ontvangen u er graag in een ontspannen en professioneel kader. Wij rusten ons uit  met de modernste en recentste apparatuur om u er de beste behandelingen mee te kunnen geven.

Regelmatige bijscholing zorgen ervoor dat we up-to-date blijven met de recentste ontwikkelingen op het vlak van huid- en voetverzorging.

Belgische Beauty Federatie en BESKO

Wij zijn aangesloten bij de Belgische Beauty Federatie en Besko, Deze beroepsverenigingen laten enkel gediplomeerde leden toe. Zo kan u makkelijk herkennen dat u onder behandeling bent bij een gediplomeerd schoonheidsspecialist.

Behandelingen

Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Blog

Nieuwtjes en weetjes